2015. március 24., kedd

Megváltozott a szlogenem, de miért is? Mi az, hogy Neked való?


Biztosan észrevetted, néhány hete Neked való fülbevalóként hirdetem az Adris ékszereket.

Hogy is van ez?

Egyszer csak azon kaptam magam, kis műhelyemben ki sem látszom az évek során felhalmozott anyagdarabokból. Az egyikbe belekezdtem, hogy fülbevaló készüljön belőle, de a másik is nagyon tetszett, ahhoz is azonnal hozzá kellett fogni, közben megláttam négy új pöttyös textilt a közeli méteráru boltban, hát azokat is hazahoztam. És nem értem soha a végére a dolgoknak. Egyszóval káosz volt.

Másrészről az is feltűnt, hogy főként olyan textileket választok, - öntudatlanul persze - melyek nekem, mint kontrasztos (sötét hajú, világos bőrű) tél típusnak nagyon jól állnak. Ugye minden szentnek maga felé hajlik a keze... :)
Na, de mi lesz a szőkékkel, vörös hajúakkal, világos barnákkal?

Nem volt mese, ahhoz, hogy átláthatóvá váljanak a dolgok, létre kellett hoznom egy rendszert.

Erre több hónapnyi tervezés, gondolkodás, szervezés következett, mire megszületett az ötlet: a textileket ezentúl az évszaktípusok alapján szerzem be és a hatféle arcformához illeszkedve tervezem meg a legújabb fülbevaló formákat.

Alulról felfelé: univerzális színek - tavasz -nyár - ősz - tél

Így született meg az új Neked való sorozat.

Meska boltomban ezentúl 5 polcra rendezve találod a textil fülbevalókat, és rengeteg ingyenes, letölthető segítség vár Rád ahhoz, hogy megállapítsd, mely színek és formák teszik tökéletesen gyönyörűvé és harmonikussá külsődet.

Ha már fel vagy iratkozva hírlevelemre, nincs más dolgod, mint figyelni levelesládádat. Hamarosan nélkülözhetetlen ajándék tudásanyagok érkeznek! :)
Ha még nem vagy az Adris Design hírlevél olvasója, iratkozz fel most, tudj meg többet arról, mely színek és minták a Neked valók!
Keresztnév
Email

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése