2015. február 13., péntek

Mi marad? Mi megy?


Már nem titok, néhány hete eldöntöttem, hogy kicsit ráncba szedem az AdrisDesign termékkínálatát. Osztottam-szoroztam, piacot kutattam, rajzolgattam, és úgy találtam, a legjobb irány, ha a textilfülbevalók maradnak, a többi dolognak mennie kell. Legalábbis egy időre. 

Szeretném, ha ezzel az általam kikísérletezett technikával hoznék létre egy olyan termékskálát, ahol mindannyian rátalálhatnátok a Nektek megfelelő fülbevaló típusra/típusokra!

A követező hetek kihívása, hogy minden arcformához és színtípushoz elkészítsem azt az néhány tökéletes ékszert, melyek közül bátran választhattok majd, és ehhez minden segítséget meg fogtok kapni leírások és rajzok formájában. Már nagyon várom, hogy készen álljon minden, de egyelőre sok-sok munka van még hátra!

..........

A tervezési fázison túl, anyagbeszerzésen félig innen, mutatom Nektek a legújabb textilfülbevaló típusokról készült vázlataimat!

A rajzokon összehasonlításképp a már meglévő és meg is maradó fazonok fotóit látjátok.Szeretném őket elnevezni, hogy ne csak a méretük és a formájuk alapján tudjunk róluk beszélni majd.

Ezért neveket fogunk adni nekik, terveim szerint Veletek közösen!
A részletekről kicsit később itt, a Facebookon...
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése