2015. január 31., szombat

Ez az első bejegyzés és máris jön a változás!

Ha követitek Facebookon az internetes és való életbeli működését az Adris Design-nak, biztosan észrevettétek, néhány hete nagy a csend. De csak a külső szemlélő számára. 

Az élet nem állt le, mindössze arról van szó, hogy most a háttérben folynak a munkálatok. De folynak! Jelentős változások várhatók, és az előkészületekbe nagy erőkkel vetettem bele magam. Éppen rakosgatom az építőelemeket szépen lassan egymásra.Fontossági és időrendi sorrend teljes mellőzésével ezek a következők: műhelyfelújítás, arculatváltás, egy saját, színes, szagos honlap készítése, termékkínálat megújítása.
Na nem kell megijedni, textilfülbevalók FOREVÖR!  Az anyag nem vész el csak átalakul!

De merre legyen az arra? Vagyis, ha szívesen segítenél az új irány pontosabb megtalálásában, és van 3 perc 35 másodperced (lemértük, nekünk ennyi volt a kitöltés, de lehet, hogy Te gyorsabb vagy), akkor kérlek válaszolj péntek estig erre a 8 kérdésre!

Köszönöm! 

U.I.: Ja, és persze a válaszadók között kisorsolom a képen látható hármas gombfülbevaló csomagot, csak ne felejtsd el megadni az email címed és a keresztneved a kérdőív elején!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése